Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Vértesi Barangolások  teljesítménytúra szombaton, négy távon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 04.
ImageAz erdők ölelte Vértes szívébe kalauzolja a túrázókat a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület. Augusztus 5-én, szombaton rendezik meg a Vértesi Barangolások nagyszabású teljesítménytúrát, melyet gánti indulással, négy távon lehet teljesíteni. A túrázók harapnivalót, útközben vizet kapnak, hogy bírják a gyaloglást a várható nagy hőségben is.
Tovább...
 
Utolsó királyi séta és hagyományőrző felvonulás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 04.
ImageUtolsó állomásához érkezik a Királyok a Belvárosban című program augusztus 5-én, szombaton. Ismét több történelmi óriásbáb felvonulását kísérhetjük figyelemmel a hagyományőrzők elmaradhatatlan bemutatóival egybekötve. A Székesfehérvári Királyi Napokat népszerűsítő rendezvény este 6 órakor a színház elöl indul.
Tovább...
 
A FEZEN helyett a Fehér Palotában és az Alba Plazában lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 04.
ImageA hőségre való tekintettel, a tervezetthez képest más helyszínen tartják meg a hétvégi véradásokat Székesfehérváron. A FEZEN Fesztivál helyett pénteken a Fehér Palotába, míg szombaton az Alba Plazába várják az önkénteseket.
Tovább...
 
Játékos alkotás szívvel-lélekkel a Napraforgó Táborban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 04.
ImageA Játszótárs Játékkészítő Műhely munkatársai tartottak alkotó, játékos foglalkozást ma délelőtt a Napraforgó Városi Napközis Táborban. Évek óta folyamatosan bekapcsolódnak nemcsak a Bregyóban, hanem a Velencén zajló önkormányzati tábor kreatív munkájába is, hogy különleges anyagokat felhasználó egyedi kézműves technikákat tanítsanak a gyerekeknek, megszerettetve velük az alkotás örömét.
Tovább...
 
Fáklyás városnézés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 04.
ImageMa fáklyás esti városnézésre invitál a Tourinform. Az Országalmától induló, Székesfehérvár történelmét bemutató felfedező séta résztvevői egy-egy fáklyát kapnak, amivel az egykori királyi koronázó- és temetkezőhelyen, a várfalak tövében vagy az eldugott kis utcák macskakövén vezető utat megvilágítják. A Titkos túrára mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Az egykori székesfehérvári ejtőernyősökre emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 04.
Katonai tiszteletadás mellett emlékeztek a Repülős és Ejtőernyős emlékműnél a 62. Önálló Ejtőernyős Zászlóaljra. A 66 évvel ezelőtti eseményeket Juhász József ny. ezredes idézte fel. A megemlékezés Székesfehérvár Önkormányzata, az MH Összhaderőnemi Parancsnoksága, valamint a különböző szervezetek és egyesületek képviselőinek koszorúzásával ért véget.
Tovább...
 
Adománygyűjtő program a gondtalan sulikezdésért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 03.
ImageGondtalan sulikezdés mottóval szerveznek adománygyűjtést Székesfehérváron, a Next Stop Üzletközpontban. A rászoruló gyerekeknek szóló tanszereket jövő csütörtöktől öt napon át várják.
Tovább...
 
Időutazás a Koronás napköziben! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 03.
ImageJövő héttől újra napközis táborba várja a kisiskolásokat a Koronás Park. Az időutazás a historikus középkor világába kalauzolja el a gyerekeket sok játékkal, kirándulással, hagyományőrző foglalkozással. Az árnyas játszóparkba minden jelentkezőt szeretettel várnak.
Tovább...
 
Véradások augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 02.
ImageAugusztusban két fehérvári helyszínen is szervez véradást a Vöröskereszt. 4-én és 5-én a FEZEN fesztiválon, majd 25-én a Fehér Palota Üzletközpontban várják az önkénteseket.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. augusztus 02.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 23-24-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.
Tovább...
 
Forróságra, viharokra hangolva Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 02.
ImageÜlök a szobában, ütöm a billentyűket, miközben folyik rólam a víz. Függönyök elhúzva, redőny leeresztve, de a szoba falán a hőmérő rendületlenül 32 fokot mutat, miközben kint 37 a „divat”, a városi betonrengetegben pedig a 40 fokot is eléri, sokszor meghaladja a hőmérséklet. Ma már megszokott nyári „járulék” a hőguta-közeli állapot, de nem volt ez mindig így. Én még emlékszem gyermekkorom szép, kiegyensúlyozott nyaraira, s nyilván nem vagyok ezzel egyedül.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11771 - 11781 / 20480